Project omschrijving

Crazyland

Nieuwe website

Crazyland bestaat al meer dan 14 jaar en is een begrip in Nederland.  Deze party organisatie organiseert grootschalige feesten en festivals voor openminded mensen die echt voor een feest komen. Crazyland is niet zozeer een erotisch feest, maar meer een feest met heel veel gekke optredens en een knipoog naar erotiek. Naast Crazyland organiseren ze ook het beroemde fetish feest BITCH (3.000 bezoekers) en elk jaar Pleasure Island festival (10.000 bezoekers) . Elk jaar op 1 januari luidden ze het nieuwe jaar in met Crazy Booming Sexy New Years Vibe (3.000 bezoekers) in de North Sea Venue.

In 2012 kwam eigenaar Mike S. naar ons toe met de vraag of we een nieuwe website voor hem wilden ontwerpen. Na diverse gesprekken was de missie duidelijk:

  • Nieuwe website

  • Makkelijk zelf te onderhouden

  • Makkelijk en snel tickets bestellen

  • Duidelijk onderscheid in de diverse concepten

De content van de bestaande website moest ook terug komen in de nieuwe website. Tientallen foto galleries, aftermovies en talloze flyers van voorgaande feesten moesten overgeheveld worden en in het nieuwe design terecht komen. Maar binnen zes weken van de start van de overeenkomst stond de nieuwe website van Crazyland live. En met groot succes als gevolg. Het websitebezoek vloog omhoog, mede dankzij de makkelijke navigatie. De feesten bleven uitverkocht raken en de bezoekers waren blij met deze nieuwe ontwikkeling.

Crazyland website 2012