Project omschrijving

Exceptionnel

Volledige aanpak marketing

Exceptionnel organiseert al jaren exclusieve feesten met een erotische tint op prachtige locaties zoals kastelen, grotten en landhuizen. Dit doen ze vooral in het mooie Limburg. De bezoeker wordt op en top verwend met goeie muziek, mooie shows en veel luxe. Bekende feesten zijn ‘1001 Harem Nights’, ‘Exceptionnel Gold in the Caves’ en ‘A Fabulous Christmas’. 

Om dance liefhebbers uit heel Nederland naar Limburg te trekken, is een heel goed feest niet voldoende leert uit ervaring. De marketing rondom de evenementen moet ook van hoge huize komen en daarom ging Exceptionnel maar liefst 4 jaar lang in zee met New Flavours en werden er tientallen feesten succesvol geproduceerd.

Online marketing kreeg een grote plek in de gehele strategie, de website werd compleet vernieuwd, emailmarketing werd opgezet, feesten werden gefilmd en aftermovies werden er gemaakt en de productie en dj line-ups werden naar een nog hoger plan gebracht met als gevolg dat de feesten van Exceptionnel continue uitverkocht waren.

Wat hebben we aangepakt?

Online marketing

Elk feest van Exceptionnel is uniek en werd ook zo benaderd. Elk feest kreeg daarom zijn eigen website en eigen marketingcampagne. De website was een belevenis op zich. Geheel in Flash, geanimeerd en ontzettend levendig. Ware kunststukken waardoor dance liefhebbers vaak enthousiast achter de pc of laptop zaten, klaar om direct tickets te kopen. 

Elk feest kreeg ook zijn eigen trailer en aftermovie en er werd op elk detail gelet. De kwaliteit van de feesten van Exceptionnel kwamen zo terug op het internet en zorgde 4 jaar lang voor uitverkochte feesten.

Nieuwe website

Een nieuwe benadering van Online Marketing vereiste ook een nieuwe website. Op een WordPress CMS werd een gebruikersvriendelijke en volledige responsive website opgezet. Deze fungeerde als centrale portal voor alle Exceptionnel feesten en waar ook het laatste nieuws op te zien was. De bezoeker kreeg daarnaast alle foto’s van de vele feesten te zien in een overzichtelijke galerij. Ook kregen de video’s een centrale plek op de website die daardoor een succes werden.

Elk evenement kreeg zijn eigen website en vanuit de Exeptionnel portal werd je daar naar toe verwezen. Het bezoekersaantal was ontzettend hoog omdat iedereen nieuwsgierig was naar deze unieke feesten en er naar toe wilde gaan.

Exceptionnel

Geweldige trailers & aftermovies

Vanaf 2009 kreeg elk feest zijn eigen trailer om de aandacht te trekken van dance liefhebbers uit heel Nederland. Hoogstaande trailers die mensen nieuwsgierig en enthousiast maakte en waar tot elk detail over na werd gedacht.

Ook werd er van elk feest een aftermovie gemaakt. In eerste instantie werd dat een verslag van max 2 minuten, maar later werden er ook interviews gehouden met dj’s en bezoekers en werd de aftermovie echt een sfeerverslag van een hele avond. Bekijk hieronder een voorbeeld.

Email marketing

Het versturen van email nieuwsbrieven werd compleet ingericht. Uitgebreide emails met de juiste informatie werden er samen ontwikkeld en verstuurd. De openingsrate was vanaf het begin hoog en ook de clickratio was hoger dan het gemiddelde in de evenementenwereld.