Project omschrijving

Restaurant Tante Kee

Nieuwe website, design nieuwsbrief, workshop Facebook

Op een steenworp afstand van Amsterdam en Leiden ligt in de Kagerplassen het mooie Kaageiland. Omzoomd door water vind je het prachtige restaurant Tante Kee.  De keuken is Frans met af en toe een oosters accent en er word zoveel mogelijk met biologische en streekproducten gewerkt. Tante Kee is sinds 2006 trots lid van de JRE (Jeunes Restaurateurs D’ Europe).

In 2009 vroeg eigenaar Raymond Reeb aan onze hulp om zijn website en emailmarketing te verbeteren. Na diverse gesprekken kwamen we samen tot een prachtige nieuwe website wat het restaurant nog meer op de kaart zette.

Een paar jaar later wilde Raymond graag meer verdieping en meer weten over het internet, social media en met name Facebook. In samenwerking met social media expert Corinne Keijzer gaven wij aan hem een training om onze kennis te delen wat we in de praktijk terug zien op zijn Facebookpagina die elke maand groeit en groeit!

“Een multi talent als Rik kom je zelden tegen. Niet alleen heeft hij onze website weer een nieuwe look gegeven, die helemaal past in de sfeer die wij met het restaurant willen uitstralen. Hij is niet alleen creatief, maar ook het technische gedeelte van de site heeft hij perfect en zeer gebruikt vriendelijk gemaakt.

Ook op social media is Rik een duizendpoot. En als wij met vragen zitten of aanpassing nodig hadden op de site reageerde Rik daar altijd accuraat op! Het is een echte internetexpert met jarenlange ervaring en proactief meedenkt. Rik verdient oprecht onze aanbeveling.

Raymond Reeb, Tante Kee